фото: Pixabay.comБългария и Румъния са страните с най-ниски данъци върху личните

...
фото: Pixabay.comБългария и Румъния са страните с най-ниски данъци върху личните
Коментари Харесай

България и Швейцария един до друг в класация

фото: Pixabay.com

България и Румъния са страните с най-ниски налози върху персоналните приходи – по 10%. В цялостната ранглиста на Sumo Finans България обаче се подрежда на второ място с резултат 7.06 от вероятни 10 точки.

Норвежката компания   е изготвила ранглиста на страните, които оправят най-добре във връзка с финансите, когато се вземат поради фактори, като междинен приход, брой отработени дни, пенсионни приходи и налози.

Вероятно най-важното нещо, когато човек приказва за финанси, е това какви са неговите приходи. В това отношение най-добре се оправят в Швейцария, защото това е страната с максимален междинен годишен приход – 85 500 $, написа profit.bg.

Швейцария от дълго време е считана за една от най-богатите страни в света със мощна стопанска система, подкрепена от банковия бранш, като най-големият град Цюрих е един от най-важните финансови и банкови градове в света. Всичко това води до просперираща стопанска система, а в резултат на това локалните могат да се похвалят с едни от най-високите заплати в света.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР